#WOT deel 41: wachten

photo-1470764074407-a4e9f30ed26f

Foto: Joshua K. Jackson | Unsplash

Wachten ~ 1) Afwachten 2) Bevroeden 3) Bewaken 4) Beiden 5) Dralen 6) Darren 7) De kat uit de boom kijken 8) Ergens blijven tot iets komt 9) Hoeden 10) Marren 11) Meppen (crypt.) 12) Schilderen 13) Sarren 14) Tarten 15) Toeven 16) Tokken 17) Talmen 18) Tegemoet zien 19) Uitkijken 20) Verbeiden 21) Zwerven

Ik wacht al een paar maanden op een goed moment. Tenminste, dat is wat ik tegen mijzelf zei, hoe ik het uitlegde toen de schuldgevoelens opspeelde. Ik wacht op rust in mijnhoofd, ik wacht op rust in mijn leven, ik wacht op na de periode van dit en na de periode van dat. Je snapt het, ik wacht. Ik wacht met het schrijven van een boek. En ik voel me steeds meer ongemakkelijk daarmee.

Geduld is een schone zaak, maar wachten op iets wat nooit zal komen is gewoon onzin. Dat beste moment, die rust waarop ik wacht? Die komen niet. Leven is namelijk zo dat er altijd iets onvoorspelbaar gebeurt en ik moet gewoon daarnaast mijn ding blijven doen.

Waarom wachten en niet gewoon beginnen? Ik kan toch gaan schrijven en zien waar het me heen brengt. Het is makkelijker dan dat wachten. Als ik wacht gebeurt het zeker niet.

efb93d774181c9ad65c45450bb4ecc90

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog achterlaten zodat iedereen mee kan lezen.

Advertenties

2 gedachtes over “#WOT deel 41: wachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s